смая феновете си със снимка от рождения си ден, която

...
 смая феновете си със снимка от рождения си ден, която
Коментари Харесай

Адел смая феновете със снимка от рождения си ден

 смая почитателите си със фотография от рождения си ден, която разгласява в Инстаграм профила си. Известната английска певица наподобява необикновено в елегантна черна рокля, която акцентира съвършената ѝ нова фигура. А фрагментът е изработен пред къщата ѝ в Лос Анджелис. 

Почти 10 милиона от нейните 35,3 милиона почитатели са харесали поста. Повечето от мненията са позитивни, включително известните ѝ приятелки не стопират да я поддържат в трансформацията ѝ. РитаУилсън написа: " Изглеждаш ужасно! ". А моделът и телевизионна водеща Криси Тейгън: " Ти би трябвало да се шегуваш! "

Да, в действителност наподобява като красива смешка, че британката с благ глас смъкна над 45 кг и сподели, че няма невъзможни неща. Естествено, зад променената ѝ визия се крият стотици часове усърдна работа във фитнес залата, прецизен режим на хранене и вярната мотивация. Но най-вероятно и позитивните реакции на почитателите са добър тласък за Адел. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Adele (@adele) on May 5, 2020 at 9:38pm PDT

 

Под страхотната нова фотография в Инстаграм 32-годишната Адел им благодари за пожеланията:  " Надявам се, че всички сте в сигурност и здрави през това бясно време. Искам да благодаря на всички тези на първа линия, които ни пазят, до момента в който рискуват живота си! Вие в действителност сте нашите ангели ".

Разбира се, има и такива, които не реагират толкоз въодушевено на цялостната смяна на певицата: " Изглеждаш някак шокиращо ", " Искам си остарялата Адел! ". Както и такива, за които музиката е тази, която я дефинира: " За мен постоянно си изглеждала прекрасно – красива, надарена и секси ". 

Независимо по какъв начин предпочитате да виждате Адел, не можем да отречем, че тя е една от дребното дами, които ще излязат от карантината в съвършена форма. И това ни кара да я почитаме още повече за усърдната работа за едно по-красиво и крепко тяло. Сега остава да ни зарадва и с следващото си парче, което да се трансформира в шлагер. 

 
Как да станете звезда на MetGala от къщи?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР